Noriko öppnar Lilla havsbutiken

Nu har Noriko gjort slag i saken och förverkligat en dröm sedan många år – vi har öppnat Lilla havsbutiken! Lilla havsbutiken är en webbshop som säljer hållbart hantverk som har med havet att göra. Vår vision med Lilla havsbutiken är att sprida intresse för havet och de hållbara produkter som finns däri. Hos oss finner du så klart Norikos bok ”Noriko på äventyr i tången”, brickor och vykort. Du hittar också tångtvålar, tångsalt, andra böcker och brickor, och mycket mer!

Lilla havsbutiken

Havsmedvetenhet och hållbarhet i fokus

Varje produkt handplockas med stor omsorg. Ledorden för Lilla havsbutiken är havsmedvetenhet, hantverk, småskalighet, lokalt och hållbart. I högsta möjliga utsträckning ska lokala råvaror och resurser användas, som i t ex Tångkullans tångsalt och tångtvålarna från Smögens Tvålbruk. Vi vill vara med och göra skillnad, tillsammans med er. Därför skänker vi fem kronor för varje order till Naturskyddsföreningens arbete för havet.

Kallbadet tvål med tång på Lilla havsbutiken
Tångtvålen ”Kallbadet” från Smögens tvålbruk finns nu på Lilla havsbutiken

Tång har självklart en huvudroll

Ni kommer snabbt att märka att detta är Norikos butik. Nästan alla produkter har med tång att göra… Och på de flesta produktbeskrivningarna har Noriko skrivit en egen text om vad produkten betyder för just henne.

Noriko på äventyr i tången, på flotten

Vi hoppas att ni ska tycka om Lilla havsbutiken och känna er som hemma. Varmt välkomna!

Lämna ett svar

%d