Workshops

Vi kommer gärna ut till er skola eller strand och håller i kreativa, lärorika och inspirerande workshops!

Strandbesök

2h, 1000 kr

Låt oss utforska vad som finns på stranden, i hällkaren och vattenbrynet! Vi kommer att hitta alltifrån tång, musslor och snäckor till kräftdjur, havsborstmaskar och maneter. En marinbiolog håller i workshopen och medför allt material.

Tång i klassrummet

2h, 1000 kr

Tillsammans utforskar vi tång i klassrummet. Vi lär oss de vanligaste arterna, hur man kan räkna ut tångens ålder och varför vissa tångsorter har flytblåsor. Vi smakar på noriblad, ritar av tång och strandfynd och trollar med tångens färg. Vi lär oss också hur man pressar alger, gör fina tångvykort och startar ett eget herbarium. En marinbiolog håller i workshopen och medför allt material.

Konst och hav

2-3 h, 250 kr pp

Vi utforskar vad vi hittar på stranden och i havskanten. Därefter väljer vi ut några motiv som vi vill måla och har en konstworkshop. Vi som håller i workshopen är en marinbiolog och en bildlärare. Vi tar med allt material som behövs!

Yoga och hav

2-3 h, 250 kr pp

Vi utforskar vad vi hittar på stranden och i havskanten. Därefter har vi ett skönt yogapass. Vi som håller i workshopen är en marinbiolog och en yogalärare. Vi tar med allt material som behövs!


Vill du boka veta mer eller boka in en workshop?