Norikos bok blir pjäs – testläsare sökes!

Nu är det klart – Norikos bok ”Noriko på äventyr i tången” blir till teaterpjäs! Arbetar du med NO i grundskolan, är intresserad av drama/teater och skulle vilja testläsa Norikos pjäs?

Noriko på flygande matta av grönslick

I somras gav vi ut ”Noriko på äventyr i tången”, Sveriges första barnbok om tång, med tillhörande lärarhandledning. Nu har vi gjort en dramatisering av boken som riktar sig till åk F-6. Innan vi publicerar den skulle vi vilja få lite feedback från pedagoger som arbetar i grundskola och är intresserade av NO i kombination med teater. Som tack får man en gratis bok! Maila oss på info@hejnoriko.se och anmäl ditt intresse. Vi väljer ut 5 testläsare som är spridda över landet och olika sorters skolor/årskurser.

Du får också jättegärna höra av dig om du är intresserad av att ta del av pjäsen när den är klar!

Lämna ett svar

%d