Noriko får Läromedelsförfattarnas stipendium

Så glada och hedrade vi är över att Noriko fick Läromedelsförfattarnas kopieringsstipendium för ”Noriko på äventyr i tången” och dess användning som läromedel under år 2020!

Det är otroligt kul att Norikos verk kan användas både som underhållning, inspiration och faktabank för allmänheten och som läromedel i pedagogiska sammanhang. Lärarhandledningen och de interaktiva verktygen på hemsidan är kostnadsfria, för att vara tillgängliga för alla. De är under ständig utveckling och kommer att utvecklas ännu mer under 2021.

Lärarhandledning till "Noriko på äventyr i tången"

Varmt välkomna att höra av er om ni har idéer på komplement till boken, som ni saknar, och idéer på hur Norikos verk kan bli ännu mer värdefulla för svenska skolor, förskolor och andra pedagogiska sammanhang!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: