Noriko gläds åt nya bokrecensioner

Få saker gör Noriko mer glad än när hon med sin bok inspirerar människor att upptäcka och ha roligt i tångens värld! Den senaste tiden har Norikos bok recenserats i flera bloggar. Så här fint skriver ”Lilla bokslukaren” på instagram:

”Det här är en fin och lärorik bok om de olika arterna tång vi har i havet. Den berättar hur tången ser ut och var den finns och någon rolig fakta. Texterna är fint berättande och det gör det lätt att ta till sig dem. Bilderna illustrerar fint hur tången ser ut och vad sälen Noriko gör med dem”

”Hela boken är som en vänlig tångsaga!”

”Lilla bokslukaren tyckte den var riktigt rolig och skrattade gott åt de roliga namnen som en del tång har och hur Noriko använde en del tång ”så kan man väl inte göra” eller ”såga med tång så tokig han är”. Ja det finns en hel del att prata om och skratta åt i denna bok”


Bilden är hämtad från Lilla bokslukarens instagramkonto, där du också kan läsa hela recensionen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: