Noriko gläds åt nya bokrecensioner

Få saker gör Noriko mer glad än när hon med sin bok inspirerar människor att upptäcka och ha roligt i tångens värld! Den senaste tiden har Norikos bok recenserats i flera bloggar. Så här fint skriver ”Lilla bokslukaren” på instagram:

”Det här är en fin och lärorik bok om de olika arterna tång vi har i havet. Den berättar hur tången ser ut och var den finns och någon rolig fakta. Texterna är fint berättande och det gör det lätt att ta till sig dem. Bilderna illustrerar fint hur tången ser ut och vad sälen Noriko gör med dem”

”Hela boken är som en vänlig tångsaga!”

”Lilla bokslukaren tyckte den var riktigt rolig och skrattade gott åt de roliga namnen som en del tång har och hur Noriko använde en del tång ”så kan man väl inte göra” eller ”såga med tång så tokig han är”. Ja det finns en hel del att prata om och skratta åt i denna bok”


Bilden är hämtad från Lilla bokslukarens instagramkonto, där du också kan läsa hela recensionen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.