Noriko på Hallands konstmuseum och kulturhistoriska museum!

Är du sugen på att testa på något nytt på höstlovet eller hösthelgerna? Då har Noriko två supertips!

Om du har vägarna förbi Varberg, besök Hallands kulturhistoriska museum som ligger i kärnan av Varbergs magnifika fästning. Möt den mytomspunna Bockstensmannen och utmana dina rädslor i utställningen ”Rädd”. Avsluta med en god fika i deras mysiga café och besök den superfina butiken. Där hittar du nu även Norikos bok och brickor!

Om du befinner dig i Halmstad, ta tillfället och besök vackra Hallands konstmuseum. Där bjuds man på magnifika utställningar, underbar mat, en trevlig butik – och jaaa!! Där finns nu även Norikos bok! – och – sist men absolut inte minst – de vackraste museibadrum vi någonsin sett. De är inredda med bl a underbara handfat och mosaikplattor från konstnär Eva Bengtsson. Varje badrum är unikt och vi var tvungna att kika in på varenda ett för att beundra dem 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: