Noriko testar tångmassage!

Idag var det äntligen dags – Noriko skulle få testa tångmassage på Varbergs Kusthotell!

Varbergs Kusthotell ligger vackert alldeles vid havet, och de erbjuder både spa, träning, pool med havsvatten, restaurang, boende och vackra promenadvägar längs kusten. Vid ankomsten fick vi en skön badrock och badtofflor – med blåstång på! Förtjusta såg vi att tång var ett återkommande tema på alltifrån skyltar till produkter.

Här har man använt tångbad som behandlingsmetod i mer än 100 år, bland annat mot värk och psoriasis. När vi trädde in i behandlingsrummet hade de fyllt ett vackert träkar med havsvatten hämtat ifrån bryggan utanför hotellet. Därefter hade de sänkt ned sågtång och blåstång, som gav en underbar känsla av hav. Tångmassagen var fantastiskt skön och efteråt var Norikos sinne lugnt och huden mjuk som sammet!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: