Noriko besöker det marina pedagogiska centret Blåmusslan

Wow, vilket ställe! Förra veckan besökte Noriko det marina pedagogiska centret Blåmusslan vid Askimsbadet, strax söder om Göteborg. Blåmusslan har plats för 25-30 personer och kan bokas för marinbiologiska lektioner och workshops av förskolor, skolor och föreningar.

Där finns mängder av spännande redskap att låna, alltifrån håvar, mätinstrument, vadarbyxor och vattenkikare till litteratur, flytvästar och målarsaker. Självklart finns även vår bok ”Noriko på äventyr i tången” med tillhörande lärarhandledning där att låna och utforska tången med!

Vid Askimsbadet finns många spännande miljöer att utforska, både sandstrand, bryggor och klipphällar. Nu planerar Noriko för fullt inför kommande inspirerande workshops! Varmt välkomna att kontakta oss om ni vill träffa oss där!

Kontakt för mer information och bokning av Blåmusslan:
Anette Wigeborn-Bergström, naturpedagog vid Göteborgs Stad
Telefon: 031-365 58 08
E-post: anette.wigeborn-bergstrom@ponf.goteborg.se

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: