Noriko till Bokmässan

Så äntligen blir det en bokmässa i Göteborg i höst, och i år ska Noriko till Bokmässan för allra första gången! Som vi längtat efter detta! Vår bok ”Noriko på äventyr i tången” kom ut mitt i pandemin, och då fick vi bara lov att mötas utomhus och på nätet. Nu får alla bokälskare äntligen ses igen på mässan, mötas i seminarier och samtal om böcker.

Årets bokmässa

Den 22-25 september 2022 går Bokmässan i Göteborg av stapeln. Visste du att Bokmässan är Nordens största kulturevenemang och att den startade redan 1985? Under de fyra dagar den är öppen tar den emot omkring 80 000 besök, varav nästan hälften är branschbesökare. De största grupperna bland branschbesökarna är bibliotekarier och lärare. Årets teman är Sydafrika, Klimatkrisen, Crimetime och Röster från Ukraina. Här kan du läsa mer om årets teman och program!

Noriko i montern för Visto förlag

I år ska Noriko till Bokmässan och under hela mässan kommer du att kunna hitta vår bok ”Noriko på äventyr i tången” i montern för vårt förlag, Visto. Monternumret är B07:39. På torsdagen den 22 september kl. 14-16 kommer vi också att finnas på plats i montern för att prata böcker, hav och tång! Kom gärna förbi och säg hej! Du kommer då också att få träffa våra spännande författarkollegor.

Noriko på äventyr i tången
Noriko är redo för sitt livs första bokmässa!
Noriko på äventyr i tången
Vår bok ”Noriko på äventyr i tången” kommer så klart att finnas med hela helgen!

Hoppas att ni får en härlig start på hösten och att vi ses på Bokmässan!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: