Nytt år, nya möjligheter!

Det nya året har kommit med strålande sol, snö och vintergnistrande tång! Noriko har varit ute och åkt pulka längs blåstången och beundrat iskristallerna längs sågtångens tandade kanter.

Vinter vid havet: sågtång (Fucus serratus) i snö och is.

Nu går vi mot ljusare tider och Noriko planerar för fullt inför vårens äventyr. Det kommer att bli filmer, workshops och guideturer om tång. Det kommer också att dyka upp nya spännande verktyg och material på hemsidan, så håll ögonen öppna! Vi kommer att tipsa om alla nyheter på sociala medier och i bloggen.

Sist men inte minst… vill Noriko viska en hemlighet i ditt öra. Många har hört av sig och bett om en uppföljare på ”Noriko på äventyr i tången” och nu kan vi glädja er med att det blir en! Noriko är i full färd med att plita ned de rafflande detaljerna om det senaste stora äventyret, och då kommer ni att få möta Norikos alla vänner bland DJUREN i tången! Håll i er för nu kör vi!

Vi önskar er alla en riktigt fin start på det nya året och hoppas att snart ses bland tångruskorna!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: