”Äntligen en barnbok med fakta om tång!”

Igår blev vår bok och hemsida omnämnda i självaste Tångbloggen, Norikos absoluta favoritblogg (efter den egna, så klart). ”Äntligen en barnbok med fakta om tång!” skrev våra tångvänner entusiastiskt där, och vi kan inte annat än hålla med. En barnbok om tång har vi letat efter i många år, och nu finns den. Många har hört av sig för att beställa boken, vilket gör oss jätteglada. Vi har upprättat en intresselista där vi samlar alla som hör av sig, som blir först till kvarn att få beställa så fort boken finns att köpa. Vi hör av oss!

Vi är många som längtar till sommaren nu. Vi stämmer därför in i Tångbloggens uppmaning: ”Så varför inte tjuvstarta säsongen redan nu? Följ med Noriko ner i havet och lär dig massor av kul fakta om tång och alger”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.