Blogg

Noriko besöker det marina pedagogiska centret Blåmusslan

Wow, vilket ställe! Förra veckan besökte Noriko det marina pedagogiska centret Blåmusslan vid Askimsbadet, strax söder om Göteborg. Blåmusslan har plats för 25-30 personer och kan bokas för marinbiologiska lektioner och workshops av förskolor, skolor och föreningar. Där finns mängder av spännande redskap att låna, alltifrån håvar, mätinstrument, vadarbyxor och vattenkikare till litteratur, flytvästar ochFortsätt läsa ”Noriko besöker det marina pedagogiska centret Blåmusslan”

Noriko med i Bohusläningen

”Hur kan tång inte vara roligt?”. Idag är Noriko med i Bohusläningen! Här hittar du artikeln! Man kan logga in med samma uppgifter som till digitala Göteborgs-Posten och Hallandsposten.

En lastbil kommer lastad…

…med böcker om Noriko! Idag kom äntligen lasset med böckerna om Noriko från tryckeriet. Vilken känsla att hålla det första tryckta exemplaret i sin hand, efter så många års arbete vid ritblocket och i datorn. Alla färgerna blev superfina och framsidan formligen skimrar i oceanblått. Med sitt behändiga format, 17*22 cm, är den perfekt attFortsätt läsa ”En lastbil kommer lastad…”

Noriko blir kändis

Nu är det bara några dagar kvar tills boken kommer! Det har uppmärksammats i media. Noriko har rört sig både i tidning, webb och radio. Här är några axplock: På lördag (11/7) publiceras ett reportage i Kungsbackaposten. Redan nu finns det på Kungsbackapostens webb! Igår (6/7) var P4 Halland här och gjorde ett inslag omFortsätt läsa ”Noriko blir kändis”

Bokrelease i juli!

Nu är boken ”Noriko på äventyr i tången” i tryck och väntas komma till oss i början av juli. Redan nu kan man förbeställa den direkt från oss och Visto förlag. Man kan också bevaka den och finna smakprov ur boken på adlibris och bokus. Perfekt sommarläsning på stranden, nu när tången grönskar som allraFortsätt läsa ”Bokrelease i juli!”

Noriko på äventyr i Norge

Nu har vi inlett ett samarbete med tångentusiasterna Anne-Lise och Bjørn på Ting med tang i Norge. Anne-Lise och Bjørn brinner för att sprida kunskap om tång och tare, bland annat genom tångsafari och matlagningskurser. Tillsammans vill vi hjälpas åt att inspirera människor att lära sig mer om tång. Just nu letar vi efter förlag iFortsätt läsa ”Noriko på äventyr i Norge”

Utgivning på gång!

Nu är det äntligen klart! Boken ”Noriko på äventyr i tången” kommer att ges ut via Visto förlag inom ramen för forskningsprojektet Seafarm. Arbetet med att sätta och trycka boken är nu i full gång. Vi meddelar givetvis på bloggen och i sociala medier så fort utgivningsdatum är klart. Hör gärna av dig till ossFortsätt läsa ”Utgivning på gång!”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.